Dit is de kittenpagina van Cattery du Hovali. Wanneer er nieuws omtrent kittens is, zal dat op deze pagina te lezen zijn.

Nieuws

Nieuws

Momenteel geen kittens beschikbaar

 

 


Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor eventuele doorverwijzing naar andere catteries die ook/wel kittens hebben of verwachten.

Nieuws

 

Verwachte nesten

Wanneer verwacht?

Poes x Kater

Eerste helft 2017 Branwen Callixta du Hovali x ?

Ras

Brits Korthaar
Verwachte kleuren
Wij gaan op zoek naar een black silver tabby blotched kater:
Katers en poezen in:
  • black silver tabby blotched
  • black tabby blotched
  • heel misschien ook blue tabby of blue silver tabby

Naar boven

 

Interesse in een kitten?

Wij houden geen wachtlijst bij, omdat het vaak genoeg voorgekomen is dat mensen in de tussentijd al een kitten gevonden hebben, maar dat niet aan ons hebben laten weten. Wanneer wij kittens hebben en je geïnteresseerd bent, e-mail ons dan en we zullen laten weten of we eventueel een kitten hebben dat aan jouw wensen kan voldoen. NB. als wij kittens hebben, zal erbij staan of ze (nog) beschikbaar zijn of niet.

Omdat wij gezondheid in het hoogste vaandel hebben ontvlooien en ontwormen wij onze katten regelmatig, worden ze voor een dekking op Felv en Fiv getest, worden ze jaarlijks op HCM en éénmalig op PKD (beide erfelijke aandoeningen) getest, worden ze jaarlijks geënt en staan ze onder toeziend oog van Sterkliniek Spijkenisse te Spijkenisse.

 

Onze kittens mogen met 13 weken naar hun nieuwe eigenaren.

  • ze zijn dan drie keer ontwormd,

  • twee keer preventief ontvlooid,

  • en twee keer (dus volledig) ge-ent,

  • gechipt met een identificatiechip en twee keer onderzocht door onze dierenarts

  • ze worden inclusief verkoopcontract, stamboom, testuitslagen van ouders/grootouders, entingsboekje en eigendomsbewijs door ons zelf afgeleverd tesamen met een pretpakket (voor kitten en eigenaar) en voeding voor de eerste weken.

Voor meer info, zie pagina "de Cattery".

Naar boven


Voorgaande nesten en huidig nest

Klik op de nestaanduiding voor meer informatie. 

 

Naar boven

 


Te herplaatsen katten

Het is niet onze gewoonte om katten uit te plaatsen. Wij vinden dat als je voor een kat gekozen hebt, dat je dit voor de totale lengte van het leven van de kat doet. Maar soms zijn er momenten en situaties waar je in het kader van het welbevinden van de kat je een andere keuze moet maken....

Momenteel geen kat beschikbaar

Naar boven